HAPPY NEW YEAR PEOPLE

snart bär det av mot bussen, ikväll ska jag leva livet tillsammans med de bästa i världen. önskar er gott nytt år fina ni, all kärlek från mig.

firar in det nya året med den här grymma. florence and the machine - shake it out

WILDFOX


welcome home beautiful

min nyaste kärlek , style, by lauren conrad. det är denna bok som alltid håller mig vaken om nätterna, fick den i julklapp så fint inslaget så. 

den är på engelska och pryds av fina bilder och massor med bra tips om allt möjligt när det gäller stil. tipsar er nu att införskaffa er denna bok, mycket värt kan jag lova.

I could stay awake just to hear you breathing..

happy new year - happy new year - happy new year - happy new year
snart ska jag, hannah, försöka att sova och drömma mig bort till bättre och varmare tider. så nu säger jag godnatt världen! imorgon väntas nämligen festligheter med härliga vänner under en (förhoppningsvis) mycket trevlig kväll.

man får hoppas på det bästa efter lite ändrade planer, men huvudsaken är egentligen att jag har mina två fina vänner bredvid mig under de sista timmarna av två tusen elva, vad mer kan man önska sig. fred ut hörreni!

bjuder er på den här låten ikväll, ganska så bra ändå.




HEY THERE LOOKBOOK

look like this - look like this - look like this - look like this -look like this


look like this - look like this - look like this - look like this -look like this


29122011.

some pictures speak for themselves.



life is what you make it to be.


hey finisar, en mycket trött hannah här som skriver sådär klockan tre på natten, vadå natt människa? även inte den nyaste bilden på mig kanske, är inte sådär pass ljushårig nu som jag var då, men det får ni allt stå ut med. blir faktiskt lite sugen att bli aningen ljusare i håret ibland, men trivs också så bra i det brunröda, men vet inte. något att tänka över helt enkelt!

hihi, men ska snart bädda ner mig i min otroligt mysiga nybäddade säng i hopp om att kunna få lite sömn denna natt. kunde knappt sova igår och dagen innan den och orsaken till varför vet jag inte alls, tänker för mycket om kvällarna antar jag.

dessa dagar har jag hunnit med lite nytt shopping på ingelsta med mina fina vänner och haft trevligt sällskap hos mig. så lovet glider på ganska så fint ändå! får ta mig tid någon dag i veckan då jag visar lite av det nya jag köpt och fått.

nej hörreni, nu orkar inte mina ögon hålla sig uppe mycket längre. så vi höres under veckans gång skulle jag tro, tills dess - ha det fint och godnatt på er allihopa, fred ut xxxx h.

kvällens sköna låt, phoenix 1901



GOING CRAZY TONIGHT

angelica blick - angelica blick - angelica blick - angelica blick - angelica blick



angelica blick - angelica blick - angelica blick - angelica blick - angelica blick




THE BEST IN LIFE






IT'S JUST A BEAUTIFUL DAY


hejsan mina amigos. riktigt bad uppis från mig denna vecka, sorry. men när det är jul har man inte riktigt tid förstår ni, egentligen det ända man faktiskt gör är att äta mat hela tiden, julbord på julbord. men jag ska inte klaga, julmat är mumms, fast i lagom mängd vill säga.

men hur har ni det? hoppas att ni varit riktigt snälla i år så att ni fått massor med fina paket nu dessa dagar, om inte så hoppas jag att ni haft det trevligt ändå. jag ska nog ha mitt sista julfirande idag tillsammans med mina kusiner så vidare jag vet, det blir nog himla mys.

igår tillbringade jag min dag med de bästa människorna som finns i hela världen, vi gick lite på stan i all hysteri först. men dock så orkade vi inte kolla så jätte mycket på all rea eftersom att det var så långa köer och så mycket folk precis överallt,  så istället satt vi oss och tog en fika ganska så länge inne på espresso house. lika mysigt som vanligt och trotts de långa köerna fick jag i allafall med mig en halsduk från bikbok hem, hihi. sedan mot kvällen tog jag bussen ner till lilla åby och avsluatde även kvällen med mina fina och en ben and jerry.

nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning inför kvällens planer, kanske dags att slänga i sig lite frukost också klockan typ halv fyra..hehe bra där hanah. men ha det awesome nu allihopa så hörs vi snart igen, all kärlek till er.

dagens sköna,  big black car.



27122011

everything was so simple when you were little..sometimes I wish I was a child again.




MERRY CHRISTMAS PEOPLE

hoppas att eran julafton varit minst lika underbar och mysig som min har varit, dock känns självaste julafton lite överskattad ibland, men klaga ska man inte göra.

synd bara att vi inte fick någon snö här nere, men fått jäkla många fina presenter och haft trevligaste sällskapet hos mig under hela kvällen, så det duger gott och väl bara det. så jag är nöjd upp till taket denna dag, vad mer kan man önska sig, ha det bäst fina läsare.

för att öka denna julstämnings nivå bjuder jag på den här

coldplay - christmas lights, peace out







HEY THERE LOOKBOOK

look like this - look like this - look like this - look like this -look like this
look like this - look like this - look like this - look like this - look like this


15.17

some pictures speak for themselves.






COLOR BLINDNESS

simple is beautiful - simple is beautiful - simple is beautiful

simple is beautiful - simple is beautiful - simple is beautiful




never judge a book by it's cover..

waiting for you is like wishing for rain in the desert - hopeless and a big waste of time
hey kompisar! nu är det dan före julafton, yey. jag somnade tillslut igår och nu sitter jag här i soffan på undervåningen lite halft nyvaken sådär klockan halv tolv, har inga direkta storplaner för dagen förutom att städa mitt ganska så stökiga rum som står högst upp på min ''att-göra-lista'' denna dag och kanske slå in de sista presenterna.

juste, föresten glömmde  att säga att jag införskaffade mig lite nya kläder igår när jag var på ingelsta, en sak var att jag hittade en fin (lagom) transparant klänning inne på h&m som går i färgen svart med vita små detaljer på. riktigt fin och enkel var den, riktigt nöjd med tanke på att det var halva priset också. ska troligtvis användas nu på lördag då det är jualfton, möjligtvis nyår, en vet inte riktigt ännu. kanske att det kan komma upp en bild på den senare, så håll utkik.

men ni får som vanligt ha det bäst mina läsare, ska bege mig uppåt nu och käka lite frukost. uppar nog mera under dagens gång skulle jag tro, kom gärna med lite förslag om vad ni vill läsa och se här på bloggisen, skulle uppskattas. godjul, kärlek till er

dagens sound, rosie and me - come back



I want to put the universe on my berdroom walls..





if it were as before, life would be a little bit better


godkväll världen. min uppis har varit riktigt bad den senaste tiden, faktiskt, sorry för det. men jag är vid liv och så. igår var det sista dagen i skolan och den avslutade jag med några utav mina classmates på en kina restaurang i stan och sedan gick vi vidare för en liten avslutning i kyrkan, mysigt.

men nu är det i allafall äntligen lov och det är så jävla awesome, så jävla skönt. tjugo dagars ledighet ska spenderas på bästa möjliga sätt, men även mycket utav pluggande ska det bli för min del..tyvärr. men ska inte deppa nu, det är ju trotts allt julafton på lördag, längtar som bara den ska ni veta, men det är jag nog inte ensam om.

idag drog jag en tripp till maxi efter en skön sovmorgon för att ta mig tid till att handla klart mina presenter till päronen, kan dock inte berätta vad jag köpt eftersom att de läser min blogg och då skulle jag avslöja allt hihi. men hittade iallafall det jag sökte efter, så det var skönt.  har även varit nere en stund i åby för att träffa mina små muppar emma och julia,  bästa ni.

men nu orkar ögonen inte hålla sig öppna mycket längre, så gör dom en stor tjänst och säger - godnatt för ikväll. ni får ha det världs bäst nu på erat lov allihopa och så önskar jag er en riktigt god jul, all kärlek ifrån mig.

dagens sound, rebecca and fiona - turn it down





HEY THERE LOOKBOOK

love her style - love her style - love her style - love her style - love her style
love her style - love her style - love her style - love her style - love her style



WE ALL FEEL A LITTLE FUCKED UP SOMETIMES

live in the moment, die in the past..
heey kompisar, eller kanske godkväll! hannah i sina bästa år här, haha, typ. har inte haft tiden alls till att blogga idag, it's sucks ska ni veta. men här får ni i allafall fin fina bilder ifrån tidigare idag på mig då jag visar hur extremt roligt det kan vara att ha extra matte på campus med min lärare jonas, som dessutom är största muppen. tummen upp för det.

köpte även med mig lite macdonalds, sååh att, jag överlevde gott och väl kan jag lova, nöjd och belåten var jag i vilket fall.

hoppas att alla matte lektionerna lönar sig nu, för imorgon är det matteprov som gäller i tre hela timmar som jag kanske tidigare har sagt. taggar redan ju, har förberett med läsk och godis hehe, så hoppas bara på det bästa nu inför imorgon. har också bara två lektioner, lovely.

föresten vill jag bara säga tack så jätte mycket  för alla fina kommentarer jag fått på sistone, blir så himla glad av dem. så keep it going allihopa, ni är ju allt för bra!

hoppas att erat liv är awesome, mitt suger ganska så mycket för tillfället, tyvärr. men det är bara att överleva, bara några dagar kvar nu sedan är det ju lov och allt så ska nog klara mig skapligt. men måste plugga lite mera nu innan jag hinner somna, uppar som senast imorgon kväll. så tills dess - godnatt läsare, all kärlek till er h.

dagens fina sound, sia - breathe me.




21.25

some pictures speak for themselves..

 


ALLT OCH LITE TILL

angelicka blick - angelicka blick - angelicka blick - angelicka blick
angelicka blick - angelicka blick - angelicka blick - angelicka blick



THE WAY YOU MAKING ME FEEL

en sommrig bild ifrån avslutnings middagen vi hade  på förra skolan med några utav tjejerna i klassen och mig  på bild,vill ha sommar nu, skulle äga.

hey there amigos. snöflingorna lägger sig överallt där ute , och nu börjar det kännas som riktig jul för en gångs skull. det må vara lite små trist med snö, och definitivt kallt , men också ganska så mysigt med tända ljus och mysa runt i varma kläder, hihi låter inte alls så dumt om du frågar mig.

dagen började jag med att gå upp till campus för att plugga lite matematik klockan halv ett denna söndag, känner mig så duktig nu. satt nästan där i tre timmar med en kompis i klassen, så nu känner jag mig mera säker inför provet vi har på tisdag. bra där!

annars har jag bara tagit det lugnt, lyssnat på bra musik, käkat god kykling sallad och så vidare. kom för ett tag sedan hem ifrån jursla, var på julfika där hos några vi känner med min familj, så nu är jag riktigt mätt och belåten efter all fika som fanns där.

ska snart sätta igång med de sista läxorna vi har innan lovet, men saken är den att jag inte alls orkar..men får försöka orka. får sitta uppe natten lång om inte annat.

börjar också få en riktigt fin utväxt om ni vill veta, kanske inte. men ska iallafall färga snart, känner att det behövs nu på vintern då håret känns så tråkigt. dock vet jag inte vilken färg jag ska köra med? gillar fortfarande det mörka jag har nu med lite röda nyanser i , men vet inte. kom gärna med lite förslag allihopa, skulle äga faktiskt.

men nu har jag inte tid mera till att blogga. ni får ha det bra och bäst alla, uppar antagligen  imorgon eller under veckan, all kärlek - h.  

dagens sound, paolo nutini - rewind.



HEY THERE LOOKBOOK

gör det med stil - gör det med glitter - gör det med stil - gör det med glitter
gör det med stil - gör det med glitter - gör det med stil - gör det med glitter




took your soul out into the night..


We always ignore the ones who adore us and adore the ones who ignore us.



a simple detail, and the day is saved

I N S P I R A T I O N - I N S P I R A T I O N - I N S P I R A T I O N
I N S P I R A T I O N - I N S P I R A T I O N - I N S P I R A T I O N



it's all about me and you, idiot..


hejsan hallå världen. idag är det lördag och hannah är riktigt mega happy ! har varit ute på äventyr under nästan hela dagen med min bästa mammi. vi har handlat julklappar till mig och nya ap-snygga skor, så nu är jag gladare än någonsin kan jag lova er. tog sedan en tur till mormor för lite fika och prat.

just för tillfället sitter jag hemma nere i mitt stökiga rum,  lyssnar på bra musik och njuter av helgen.

haha känns lite surt att mamma är på party medan jag sitter här hemma själv i min ensamhet, det ska ju vara tvärtom om du frågar mig..

gårdagen var iallafall hur mysig som hellst hos min fina nere i åby, där bjöds det på godsaker, fina presenter, skratt och tv spel. och när jag kommer dit lite halft ner frusen sådär har hon fixat varm choklad med grädde och kladdkaka till oss två. hon känner mig alldeles för väl den där tjejen, blev jätte glad över presenterna jag fick också, ett linne ifrån h&m som jag strävat efter sedan i sommras och en ram med en himla fin text hon skrivit. vad mer kan man önska sig i jul när man har världens bästavän som emma? hihi.

hoppas föresten att ni har det lika bra som mig kompisar? och att eran lördag är eller blir awesome. har inget annat direkt att dela med mig utav just nu. kanske uppar imorgon med lite bilder på nya skorna och så, men som sagt , bara kanske. men ha det fint nu allihopa så hörs vi snart igen, all kärlek h.

dagens fina sound , damien rice - coconut skins






SKOPUNKTEN  -  MONKI -  LAGER157 -  MODEKUNGEN -  DETAILSBYREBFRE.SE 



WHERE IS THE LOVE ?

we heart it - we heart it - we heart it - we heart it - we heart it - we heart it
we heart it - we heart it - we heart it - we heart it - we heart it - we heart it



Friday and I'm in love

you build up a world of magic, because your real life is tragic.



som i en mardröm jag aldrig vaknar upp ur


if life was like a song ,would everything be so much easier..

hey , min uppis suger, sorry dudes. hela kvällen har jag suttit med ett svenska arbete som tar alldeles för lång  tid att göra. kul att sitta uppe klockan halv ett menar jag , men, jag är snart klar efter ett par antal timmar framför datorn.. hatar att göra allt i sista sekund, hatar även att jag själv skjuter upp allt till sista sekund..här måste det bli ändring för vill ha lite sömn också (!)

annars är väl livet helt okej , händer inget speciellt för tillfället , förutom plugg och skit typ. meeen , snart hörreni är det efterlängtade älskade jul-lovet här. så då ska jag se till att leva som aldrig förr, hihi.

imorgon ska jag iallafall till min soulmate nere i åby, ska mysa till det och ha en liten lill jul tillsammans med henne med presenter och godsaker. saknat henne som tusan. åh, längtar redan tills imorgon , plus att det är fredag och helg! I feel good. men först måste jag en snabbis till maxi för att inhandla den sista klappen, sän är jag nöjd för i år.

men hoppas att ni mår bra och att livet behandlar er väl, tills dess - ha de fin fint så hörs vi snart igen. antagligen imorgon eftersom att jag har lite mera tid då till att blogga. men som sagt, godnatt fina läsare. kärlek hannah

dagens sköna sound, hello saferide - I wonder who is like this one.




19.54

some pictures speak for themselves..





HEY THERE LOOKBOOK

gör det med stil - gör det med stil - gör det med stil - gör det med stil
gör det med stil - gör det med stil - gör det med stil - gör det med stil



never judge a book by it's cover..




-hon kommer med ljus i sin krona. hejsan hallå fina läsare. jag lever ,så tro inget annat. sitter för tillfället på undervåningen framför how I met you mother, egentligen inte så ovanligt när det gäller mig. skönaste programmet ever, man får aldrig nog av det. fikar även för typ tredje gången idag, haha lucia kanske inte är så dumt trots allt. men kan tyvärr inte lata mig allt för mycket nu, måste snart börja med en bok vi läser i svenskan. eftersom att den ska vara färdig läst tills imorgon,plus fem stycken lässtopp på det. älskar verkligen skolan ibland..

dagen har annars varit ganska så bra, började dagen med en så kallad jul fika tillsammans med klassen. dock var det inte så himla gott att fika direkt på morgonen. men anyway,  sedan blev det att se eber's lucia uppträdande i aulan , haha sköna de var, underhållande om inte annat.

föresten, erkänn halsbanden jag visar där uppe är redigt snygga? finns i flera olika varianter och dessutom  färger, ska i vilket fall önska mig ett sådant till julafton. så hoppas att tomten följer min blogg nu också, hihi. med andra ord min mor och far,eller kanske min duktiga kusin som har en smycke webbshop (!)

men nu får jag sluta, eller jag måste sluta. ni får ha en forsatt go tisdag ,så uppar jag förhoppningsvis mera under veckans gång. fred ut , kärlek h.

dagens sound, sleeping at last - turning page.



ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU

wish my life was like a movie..



A SPARKLING GLOW IN WINTER DARKNESS

I N S P I R A T I O N - I N S P I R A T I O N - I N S P I R A T I O N
I N S P I R A T I O N - I N S P I R A T I O N - I N S P I R A T I O N




10122011


hej hej kompisar! ikväll blev det minsann inga stora äventyr för min del inte, medan syster är borta sitter jag själv här hemma på undervåningen med volymen på högsta och försöker tänka ut vad jag kan underhålla mig med denna lördag.

Tidigare idag städade jag duktigt mitt stökiga rum, så nu är det riktigt clean! har även hunnit med en liten tripp till ingelsta centrum med mammsen min, kollade upp lite kläder jag tänkte önska mig till jul. Hittade faktiskt en förbaskat snygg skinnjacka som satt perfekt och en svart transparant tröja inne på h&m som troligtvis åker upp på önskelistan detta år, yeyy.

Är även för tillfället otroligt film sugen, så det lär väl sluta med att det blir film också eftersom att jag är så seg idag. Det var väl det, ha det awesome fina läsare, uppar snart, kärlek h.

dagens sköna sound, evryone - millions.



SOMETHING TO WISH





GINA TRICOT  -  SCORETT -   NINECITRUS.CO-  BIKBOK





HEY THERE LOOKBOOK


klicka , bilden tar dig direkt till lookbook !




11.39




kanske inte är den du bad om, men jag är åtminstone mig själv

La Fondell for the win! behöver inte säga mera va? utan tvekan att hon ska ta hem det här ikväll. Har annars bara mysit till det med pizzaaa och godis denna efterlängtade fredagskväll med päronen, jäkla fint med fredag hörreni.

 

just nu kollar jag på I taket lyser stjärnorna som går på ettan, riktigt länge sedan jag såg den, awesome film dessutom. Men vi hörs imorgon, för kan inte vara så social just för tillfället tyvärr. Forsätt med era fina kommentarer , då blir hannah happy! peace out people.


dagens , Amanda Fondell, hey ya




...


12082011.


oldie. Sorry dudes, ingen vidare uppdatering här inte. Jag har varit lite blank de senaste dagarna och haft ett riktigt trött huvud. hm, kan bero på att jag är uppe om nätterna och pluggar. Bra där hannah, men jag överlever väl, för snart, om cirka en vecka och några dagar har jag och många andra lov. Åh, ska bli så jävla underbart.

Måste också kolla upp lite på vad jag önskar mig till julafton, hihi.

men för tillfället ligger jag nergosad i soffan framför how I met your mother med en lussebulle , mumma! dessutom är programet ganska så bäst, så kan ju inte bli mycket bättre. Ska även snart hoppa in i duschen och avsluta denna kväll.

Imorgon är det iallafall fredag , och jag längtar redan. Hoppas föresten att ni har det bra , för det har jag. Bara det att jag saknar en viss person , oerhört mycket,  hon börjar på ''e'' och slutar på ''mma''. Svår ledtråd det där va? haha jag vet , men så kan det vara.

Lovar er att jag uppdaterar mera imorgon, så tills dess- ha en forsatt fin torsdag. all kärlek h.




GÖR DET MED STIL

I N S P I R A T I O N - I N S P I R A T I O N - I N S P I R A T I O N
I N S P I R A T I O N - I N S P I R A T I O N - I N S P I R A T I O N




you build up a world of magic, because your real life is tragic..


heyy there everyone, hur har ni det ? fint hoppas jag! jag mår iallafall sådär för tillfället, antar att det är den trista vinter tiden som gör mig på depp humör, har mått betydligt mycket bättre om man nu säger så. Vill varken ha någon snö eller kyla, bara ett välbehövt jävla jullov och julafon nu, tack!

Ingen har väl direkt missat att det snöade här i norrköping igår? antagligen inte eftersom att alla skriver om det på facebook, haha. Och jag fick iallafall turen att gå i skiten på väg hem..inte så roligt direkt med tanke på att jag gick i mina ''varma'' converse och höstjacka.

Ska snart göra klart ett dumt biologi arbete vi har i skolan, så lär väl få sitta uppe hela kvällen som igår om jag inte börjar med det snart. Annars tog jag nyss en skön och mysig dusch, och nu sitter jag och tröst äter lite glass i mitt rum, lovely.

Men får väl avsluta här , har inte så mycket intressant att skriva om just nu faktsikt. Tyvärr, känner mig riktigt oinspirerad för  tillfällett. Men jag lovar er att jag snart hör av mig igen, tills dess - ha det fint , kärlek/ h

dagens sound, the a team - ed sheeran.





DEN TREDJE DECEMBER

I N S P I R A T I O N - I N S P I R A T I O N - I N S P I R A T I O N

I N S P I R A T I O N - I N S P I R A T I O N - I N S P I R A T I O N



I WALK IN THE SUNSHINE

en fin dag, under en bra tid.



JUNK OF THE HEART.


hejsan-hallå alla fina där ute. Forever alone, ungefär så skulle jag vilja beskriva min kväll just nu. Men.. som tur är finns ju mammsen min i huset denna fredag, så kvällen blev allt bättre än planerat med jävla god kinamat och godsaker som godis och chips på det. Har även göttat i soffan ett långt tag bänkad framför idol, spännande det där. Hoppas på att amanda tar sig vidare, och se där, det gjorde hon ju också! hihi.

Ledighet satt ganska så fint efter en skolvecka som denna kan jag lova er, och förövrigt gick skolan riktigt bra idag, den flöt på som bara den faktiskt. Imorgon ska jag äntligen få tid till att träffa min älskade, och oerhört fina vän emma. Äntligen lite ensam tid, som jag har saknat henne, ni förstår inte. Vi ska iallafall ta en välbehövd runda på stan i några timmar, prata av oss och bara göra det vi är bra på. Shoppa alltså med andra ord, haha. Ska även sola lite efter det tänkte vi som toppen på moset, åh ska bli fett skönt. Sedan mot kvällen vankas det festligheter för min del som skolan ordnat, har ingen aning om vart jag ska dock, vet bara att jag ska sätta mig på en buss, vara utklädd och leva livet.

fasen, fredagar är verkligen som rena sömnpiller för mig, är alltid lika trött. Såå, nu ska jag tacka för mig och lovar er att återkomma snart igen. tills dess - ha det fint. Tänkte annars mest bara säga det där lilla ordet som är så vardagligt men ändå så värdefullt - godnatt! love/h.

dagens sköna, ed sheeran - give me love.




RSS 2.0