LOOKBOOK


- Lookbook x4 -

 


15.47


Ingen bild på det nya håret inte om ni nu trodde de , det kanske kommer upp en lite senare om ni har tur. Men något måste jag ju bjuda er på iallafall. Kör på en dagens sound som vanligt , Little lion man - mumford and sons. Lyssna och njut ,  Peace out people


skinny love

good morning sunshines !
förlåt för den usla uppisen hörreni, ska bli mycket bättre på det från och med nu. Men hoppas att ni har det bättre än bäst nu på erat så kallade lov, mitt duger gott och väl än länge. För tillfället vill jag bara ut, ut i solen och ta lite mysiga höst bilder kanske ? vi får se. Nästan så att jag smälter in i löven nu eftersom jag råkat färga mitt hår åt helvete. Skulle köra med samma färg som förra gången tänkte jag ,och var verkligen bomb-säker på att jag valt rätt färg, det skulle alltså bli brunt med en röd nyans i.

Men istället blev det helt rött och det var inte riktigt vad jag hade väntat mig även om det kan vara sjukt snyggt på andra . Känner mig lite depp nu eftersom jag inte riktigt stor trivs i det , så får troligtvis bli att försöka dämpa det röda genom att färga om det med en mera gyllenbrun färg som ska ta ner det röda lite tydligen. Hoppas på det bästa nu i vilket fall, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till faktiskt. Ikväll ska jag iallafall till min vän camilla troligtvis , för lite tjejmys , så lite gladare lär jag ju iallafall bli. Ber om ursäkt för mitt tråkiga inlägg om mitt hår , men nu fick det allt ta och bli så som det blev. Skulle kanske förvarnat er innan haha , men aja ni får ha en forsatt bra måndag nu , xoxo h.



- the picture speek for itself -


R E D H E A D




♫ we found love


Rihanna med låten - we found love , har tidigare tipsat er om denna grymma låt men var bara tvungen att även visa er videon. Snacka om sjuk.. brukar oftast inte lyssna på sådant här förutom när jag behöver peppas upp lite och idag är det en sådan dag.  Peace out people , jag tvingar er att titta på den ,  xoxo h. 


L O V L O V L O V L O V L O V !

- only just a dream.

heyyy , äntligen är fucking lovet här hörreni. Hur underbart är det inte, är så himla skoltrött redan. Har längtat som bara den faktiskt, lovely . Skolan var även väldigt kort idag eftersom vi inte hade någon biologi, så jag klagar minsann inte hehe . För tillfället sitter jag och gosar i soffan med en stor påse godis,  taggar  också till idol som är ikväll. Orkar inte skriva något speciellt långt inlägg idag faktiskt , men hoppas det är fint med er och så. Imorgon blir det festligheter för min del med fina vänner, det är ju trotts allt halloween så självklart ska jag klä ut mig, men till vad är en hemlis. Men ni får ha det bra och en forsatt fet fredag, är på riktigt bra humör så bjussar på en skön party låt !  hejs xoxo h.



♫ dagens sound , Rihanna - We Found Love



L O O K B O O K


- lookbook x2 -


I N S P I R A T I O N


IT WAS ONLY JUST A DREAM


- only me -
hello there people! ganska ny-taget foto faktiskt, hehe promise ska bli bättre på att ta nya bilder nu. Kom för ett tag sedan hem ifrån skolan, vi hade ju kemi prov idag.. Men jag tyckte väl att det gick skapligt bra från min sida, hoppas på ett godkännt iallafall.

Annars för tillfället ligger jag i soffan och gosar framför ''How I met your mother''  som dessetum är awsome, ska snart hoppa in i duschen och äta något ordentligt eftersom jag knappt hann äta idag i skolan. Fick så sjukt bråttom eftersom jag satt över tiden på svenskan då jag skrev klart min novell. Men så kan det vara.. Nu taggar jag som tusan till lov , längtar så jävla mycket. Bara ynka en dag kvar ! Men ni får ha det bäst , uppdaterar er med lite inlägg under kvällen. Peace out , xoxo h .  

 



- colorblind.


lost in you

- everybody wants somebody.
hey you, det här får bli ett jädra kort inlägg, men ni överlever nog. Kan inte dela med mig av så mycket just för tillfället tyvärr, ska faktiskt börja plugga nu för fulla muggar. Lite sent av mig jag vet,  har både kemiprov och svenska inlämmning tills imorgon, så wish me luck! Men hoppas iallafall att allt är fin fint med er , nu måste jag avsluta hörreni . Ha det bäst , xoxo h.

♫ naive , the kooks




IMFANCY


 - imfancy -


want you


- den 24 oktober 2011 -
hallå där fina ni, hoppas allt är awesome med er ! själv mår jag prima trotts att skolan är igång igen efter helgen. Skolan rullade på idag och för tillfället sitter jag vid tvn helt lonely. Nu kan man ju verkligen säga att hösten är här. Vet inte vad jag ska tycka faktiskt , tidigare har jag sagt att hösten är mysig och så..men fy helvete vad kyligt det är om dagarna.

Jag vill inte börja använda min vinterjacka än eftersom det känns alldelles för tidigt för min del. Dock är den ju otroligt varm och gosig , så ska nog överväga lite där hihi. Nu ska jag ut på en kvälls-promenad i höstvädret tänkte jag . Ni får ha det så bra nu va, talk to you soon xoxo h.



LOOKBOOK

- Lookbook x3 -


R A I N


- we it -



 O K T O B E R , D E TU G O F J Ä R D E .


...


- the picture speek for itself -

- bilden är en länk , så klickar du där kommer du till hemsidan jag tipsar om -
Blev så himla sugen på att leta lite kläder på nätet eftersom jag vanligtvis inte gör det , och så hittade jag bland annat den här underbara skapelsen. Jag älskar verkligen virkat och tycker att det funkar att bära nästan året om. Den här kommer iallafall ifrån hemsidan ninecitrus.com, tröjan finns i färgerna svart och vit och kostar cirka 140 kronor.

Blev riktigt förvånad över de bra priserna de hade på allt, så antagligen kommer jag att skicka hem den här fina redan nästa vecka då jag får lite cash. Kolla in sidan, lovar att dom har saker som passar till alla.


LOOKBOOK

- Lookbook x3 -


hey you

- en snabb bild från gårdagen , haha ser lite sådär smått oskyldig ut -
Tänkte bara att jag skulle dela med utav dagens awesome sound , sitter och diggar den i mitt rum nu för tillfället faktiskt, hope you like it . Peace out !

the wombats - Let's dance to joy division.

just me saying hey

zuup people !
ville bara göra ett mindre inlägg nu för att försäkra er om att jag faktiskt lever och så . Helgen har bjudit på allt möjligt , skratt, god mat och trevligt sällskap, det ena bättre än det andra mer behöver jag inte säga. Jag är himla sugen på att gå ut och ta lite höstbilder nu när det är som finast , men frågan är om jag verkligen orkar hehe , ni lär nog märka av det hörreni.

Annars vad gör jag nu, just för tillfället är jag töntigt glad , sitter i mitt lilla rum och sådär små ler som en liten flicka. Haha illa hannah..men såna dagar kan vara fullt tillåtna ibland tycker jag. Känns även skönt nu när undervåningen hemma hos oss snart är klar , jävla fint blir det , bättre än väntat faktiskt.  Nej men ni , nu ska jag ta tag i livet och planera dagen lite. Ska dock inte göra något speciellt alls förutom duscha , plugga, städa mitt otroligt stökiga rum och så vidare. Men ni får ha det dö-bra så hörs vi väl antagligen i morgon eller i veckan, ha en forsatt slapp söndag nu xoxo h.

do it with style

-it is all about details-


...

- flash of light -

 


what other guy


- everything in life has its meaning, whether it is a good thing or a bad thing -
dagens  sound , Adam Cohen - What Other Guy.





take it and run

Det här har varit en ganska jobbig dag för mig , depp-dag så att säga, egentligen inget jag direkt vill ta upp nu , men ville bara att ni skulle veta. Lite blandade känslor som snurrar runt i huvudet just nu, sitter och tänker på allt möjligt, världsproblem, kärleksproblem, skolproblem,  problem som problem. Eller nej ingenting är egentligen ett problem.  Livet känns  ändå ganska bra just nu, allt rullar på och jag tar mig sakta men säkert framåt . Även om vissa saker hindrar mig på vägen.

Blev inte så mycket av skola idag för min del , det kom nämligen upp en sak och det tog sin tid..
Som tur är har jag ju mina fina kompisar vid min sida så något har man ju att vara lycklig över, och jag ska även träffa några utav dom ikväll med massor med mys och prat hos bästa julia, sådant vi är bra på helt enkelt ! Ska alltså snart ta mig en skön dusch och fixa mig lite tills ikväll. Så himla skönt med fredag , så himla skönt med ledighet i tre dagar. Hoppas eran fredag bllir lika fin som min , jag vet att uppdateringen har varit sisådär på blogg fronten, men  uppdaterar er lite under kvällen om jag orkar , ha det så bra nu xoxo h.





LOOKBOOK


- Lookbook x2 -


stay away

zuup ! vilken dålig uppdatering från min sida hörreni , men ibland har man helt enkelt inte tiden för bloggning och så var det i mitt fall. För det mesta är livet helt okej faktiskt, men självklart saknas det ju alltid något, eller någon.  Men förkylningen har iallafall släppt helt nu och det äger ganska så mycket. Helgen blev ganska så lyckad som planerat , träffade tjejerna i lördags , och på söndagen var det födelsedags firande hos grymmaste mormor. Värsta partyt't i hennes lilla lägenhet, haha eller ? skämt och sido, goaste maten iallafall.  Hoppas ni mår awesome , för tillfället pluggar jag för fulla muggar med musik i mina hörlurar, jäkla filmanalys som aldrig vill bli klar. Har tyvärr ingen blogg-vänlig bild för tillfället , men ni får allt överleva. Nae måste avrunda nu , ha en forsatt fin tisdag . Talk to you soon xoxo h.


♫ dagens härliga sound , walk idiot walk -the hives !




S e l a h S u e

♫ Har gått och blivit lite småkär i denna tjej , Selah Sue heter hon, hon är ganska så grym enligt mig. Äskar också denna låt med henne   - Mommy . Lyssna och njut hihi, Peace out !





- the picture speek for itself -


kyss gånger två


hejsan - hallå där bloggen , jag är allt vaken nu och lever. Städar mitt för tillfället väldigt stökiga rum, lite utav ett krig här hemma skulle man kunna säga. Men hoppas allt är kanoners med er , med mig är det bara bra , förkylningen börjar äntligen ge sig helt och det tackar jag för. Ska snart ta en mysig dusch efter allt slit med städandet och sedan kolla på lite kläder tills ikväll, lovely ! Mitt humör är även på topp idag, så nu taggar jag bara till kvällens planer med fina vänner hos elin. Men hörreni på tal om annat , fint väder det är idag ,  får lite lust att ta en lång jävla pw bara för att lixom. Men sånt har jag egentligen inte tid med just nu, buhu. Nej men nu ska jag röra på mig och hoppa in i duschen , ni får ha det awesome och en forsatt bra lördag  xoxo h.

 ♫ dagens sound,  Selah Sue - Mommy


make a wish



sky is the limit  -


LOOK BOOK


- lookbook x3 -


Friday I'm in love

Friday I'm in love, äntligen är helgen kommen. Så jag har längtat hela veckan efter den här dagen , efter ledigheten. Är så trött på vissa saker just nu , så förtjänar en skön helg. Men annars vad händer i livet , Fredagsmys med idol för fulla muggar är det som gäller för min del nu. Måste också säga att bloggandet är igång ganska så bra nu , eller vad säger ni ? Har inte fått några större klagomål från mina kompisar ännu, så det är ju något positivt iallafall haha. Har ju varit lite duktig och uppdaterat er mer än vanligt, så det är bra hannah , keep it going nu bara.

Annars gör jag väl inte alls något intressant just för tillfället, det gamla vanliga antar jag. Lyssnar på musik , njuter av livet typ. Ganska trist fredag egentligen om man tänker efter.. men imorgon vankas det festligheter hos elin med alla tjejor så något har jag ju allt att se fram imot, annars kommer nog min helg mest bestå utav plugg ,plugg och åter plugg. Fasen va roligt det låter, nae men nu ska jag allt ta tag i mitt liv och faktiskt hitta på något, vi hörs snart igen goingar ha det bäst nu  xoxo h.


- the picture speek for itself -



S I M P L E



CHICY-MODEKUNGEN-H&M
- give it to me baby !

 


AUTUMN




L O O K B O O K


- lookbook x3 -


you had me at hello


- bildbomb -
nej men annars wzuup , tänkte att jag kör på ett mindre inlägg idag bara för att försäkra er om att jag faktiskt lever denna trista studiedag..vaknade klockan ett av att solen lyste på mig genom fönstret, låg kvar ett ganska långt tag bara för att lixom.  Tänkte snart gosa ner mig i soffan för att se en film såhär på kvällskvisten . Annars så sitter jag flitigt i mitt lilla rum och pluggar spanska som jag imorgon ska vara klar med, yeey !

Diggar även musik som spelas för fullt i mina högtalare .Tar mig snart en härlig dusch och pysslar om mig själv med lite hårinpackning och sånna dära tjej stuffs ni vet.  Imorgon börjar jag sent så blir en skön sovmorgon för min del eftersom jag inte har någon spanska hihi.  Nu upptäckte jag även att det här inte alls blev ett kort inlägg som jag sa , haha men blir lätt så . Ha det så bra fina ni, talk to you soon xoxo h.


C H I C Y


kommer nog alltid att vara lite olyckligt kär i dom här väskorna , har tidgare visat er några liknande väskor men dom här var minst lika fina. Perfektion skulle jag vilja säga, chekade runt lite inne på chicys hemsida och fick syn på de här skönheterna och då var det kört,  fasen vad jag vill ha.  Förstår inte varför jag inte köper , kanske blir nästa månads köp. Ska altt ta och fundera över det. Så alltså , väskorna kommer ifrån chicy.se , kostar dig cirka 200 kronor och dom finns i massvis med färgglada färger.


...


- the picture speek for itself -


T H E S U N



- wish you were.. -


2 3.4 0


-här har ni mig-
Tjaa redhead typ
, nästan iallafall. Dagen har glidit på som bara den , efter skolan drog jag till campus för lite extra undervisning i matte , duktig  som jag då är. Tillbringade nästan två - tre timmar där och gick sedan hem till mitt place lagom tid till bönderna på tv;n, haha snacka om ett underhållande program det där. Just nu myser jag runt i rummet med musik på högsta volym! ibland äger livet, för imorgon har jag som många andra en efterlängtad underbar studiedag. Eller som jag skulle vilja kalla det , efterlängtad slapp-dag!

Nej men det var väl det antar jag , ganska ointressant inlägg egentligen men så kan det vara ibland hörreni. Hoppas ni som vanligt mår prima och att livet behandlar er väl!  Måste bara tilläga att jag saknar min fina vän emma alldeles på tok för mycket.. min älskade soulmate. Men nu får ni ha en forsatt bra onsdag, och en alldeles awsome studiedag imorgon! Längtar till helgens planer då jag ska få träffa mina härliga tjejer . Love ,xoxo h.

dagens låt får allt bli,  Angus and Julia Stone - Mango Tree.



L O O K B O O K



-lookbook x4-


save me

gårdagens inlägg blev himla konstigt eftersom det inte kom upp som det skulle, ger det en chans till och försöker igen. Här har ni det ! Hejsan alla, är det bara jag som kände av höst kylan idag eller ? riktigt kallt måste jag säga, men solen tittade ju faktiskt fram där på ett hörn ett tag så jag ska inte klaga allt för mycket. Älskar att missa spårvagnen på morgonen, speciellt när man kommer springandes som ett freak ,skämmer ut sig totalt och den åker iväg mitt framför ögonen på en..haha fuck-my-life-dag.

Efter plugget drog jag en kort runda på stan , käkade lite donken för att sedan dra hem med bussen. Känns som att skolan tar upp all min fritid , helt ärligt alltså. Känns som att jag inte gör något annat, har ångest dagligen för allt som måste göras hela tiden ! Men nog om det, nog om skolan. Sitter för tillfället i mitt  rum , ska snart ta en mysig dusch för att sedan åka till ''en'' hihi. Ni får ha det awesome, uppdaterar er lite senare mot kvällen.
 xoxo h.



I N S P I R A T I O N



- we 
it -



Without love we are birds with broken wings..


still got tonight

jag lever , mer än vanligt faktiskt.
Vill tacka alla underbara tjejer för gårdagen ,vilken rolig helg det blev av det här tillslut.  Hehe det behövs flera spontan-dagar i vardagen tycker jag allt. Och jag är riktigt glad över att förkylningen och jobbiga päron inte stoppat mig denna helg. Nej men annars då , hoppas ni mår fint och så. För min del blir aldrig halsen bra igen, den blir bara värre och värre för varje dag som går känns det som, hoppas bara på det bästa nu eftersom jag snart låter förjävlig.

Kanske borde boka in en så kallad sjuk dag då jag faktiskt tar det lugnt för en gång skull. Men såna dagar har man ju inte direkt tid med..eller hur? aja annars gör jag faktiskt inget speciellt för tillfället, tänkte gosa ner mig i sängen snart i hopp om att kunna sova som en gud. Men det ska nog inte vara några större problem inte, har ju trotts allt en underbar hästen säng att bädda ner mig i, hihi ! skriver snart av mig igen,  så håll utkik, nu. Ni får ha det bättre än bäst nu, så hörs vi seanre. 
 xoxo h.



please be mine


you remain a mystery..
Dagens fina låt får bli, be mine med ellie och erik.


B L I C K



- angelica blick -



- lookbook x4 -


overdosing with you

hey you, nu var det ju faktiskt ett ganska långt tag sedan ni såg ett inlägg på den här bloggen. Dåligt av mig måste jag säga efter emmas vardagliga tjatande om uppdatering ,  men ni kan vara lugna jag lever , trotts alla läxor som slukat upp mig under veckan..i bland börjar jag ju undra hur fan jag tänkte när jag valde den linjen jag går nu . Men får hoppas på att det blir bättre med tiden. Annars mår jag väl sådär, halsen vill inte ge sig så hostar väl snart upp mina lungor, yeey älskar verkligen att vara sjuk!

Men det stoppar minsann inte mig inte, gårkvällen bjöd på taco-mys hos min vän camilla med bästa tjejerna som jag dessutom saknat ganska rejält. Ska troligtvis träffa dom idag igen mot kvällen , dom får man inte riktigt nog av helt enkelt . Annars för tillfället sitter jag helt slut i mitt rum efter en storstädning, så nu är det ordning och reda kan jag lova! Men ni får ha det så fint denna lördag , så kanske vi hörs lite senare. Har tyvärr ingen blogg vänlig bild på lager just nu men det kommer nog också upp lite senare.  
xoxo h.



...




I N S P O


- simple is beautiful -


N E W S


- makeupstore, cubus , skopunkten -
yes här har ni dom, mina nyinflyttade älsklingar. Skorna är världens bekvämaste , bästa köpet hittils.


new color


- jag färgade ju mitt hår i söndags hos min personliga frisör, fniss.  Bilderna gör inte riktigt färgen till sin rätta men somsagt nu gav jag mig på en ny färg så nu går jag runt i röd bruna toner , jag börjar faktiskt gilla det riktigt mycket ! hiho vad tycker ni , hope you like it ? 


hallå världen !
hannah här med sitt vardagliga tjat om vardagen , haha sånt ni får leva med antar jag. Kör allt på ett mindre inlägg idag, ni överlever nog.  Dagen har flytit på som vanligt , dock redan allt för mycket plugg i skolan känner jag..känns som att det är något  nytt varje dag. Men fan, jag ska klara av det . Vill man så kan man. För tillfället sitter jag i mitt lilla rum, dricker varm oboy och dunkar musik på högsta ! sånt är livet måste jag säga , ska snart laga lite mat och sedan forsätta att plugga för fulla muggar. Föresten börjar jag bli sjuk igen, usch dör bokstavligt talat. Var ju nyss sjuk, och nu sitter dessutom skiten i halsen. Lovely...eller? jaja nog om det , ni får ha en forsatt bra tisdag hihi . Hejs! xoxo h.


LOVE


- we it -


D E T A L J E R


- imfancy -


20.40


hiho puss till min finaste emma ! dagens sound får bli en oldis . Men himla fin tycker jag ,  låten yellow - coldplay.




måndagen den tredje oktober

hejsan alla !
Har inte dom senaste dagarna varit riktigt mysiga med fint väder eller ? eller är det bara jag som har höst yra.. behöver ju knappt ha jackan på längre, lovely ! Annars ber jag verkligen om ursäkt för bad update den senaste veckan, den har varit lite hoppig tyvärr. Men jag försöker minsann så gått jag bara kan. Kanske ska berätta lite för er vad som hänt i livet de senaste dagarna. På lördagen var jag iallafall ute i skärgården med familjen, vid fina Aspöja . Var så himla länge sedan jag trippade runt på den där ön, minst fyra år måste det varit sän sist.. det var iallafall skit mysigt med strålande väder och mat i mängder. Det var nämligen en som fyllde år ,så det bjöds på fest i hans blomster fulla trädgård med smörgåstårtor och farmors goda tårta. Nästan så att jag kunde rulla mig fram vid hemfärd..haha illa.

Med det tog inte slut där, söndagen bjöd faktiskt också  på festligheter , tro det eller ej.  Jag drog på en ganska spontan tripp till lindköping med fina vänner ,shopping och mat. Vi satt faktiskt och snackade med hoffmastero , haha hur sjukt mitt i centrum barra !? Det roliga var att ingen av oss hajade att det var just de, vi tyckte det var så himla underligt att dom frågade om vi ville fotas med dom hela tiden..haha så pinsamt . Men sedan hajade ju smartskallen emma att det faktiskt var dom på riktigt . Så där satt hon tillslut på en parkbänk hur lycklig som helst med hoffmastero vid sin sida och fotades. Vilken dag måste jag säga , det var riktigt mysigt . Fick även med mig hem ett par godingar till skor och hårfärg. Nu är håret i lite röd bruna nyanser, diggar det starkt ! Oj vilket långt trist inlägg det här blev nu , hehe.  Men hoppas eran helg varit lika awesome som min, nu ska jag plugga som aldrig förr och ta en varm skön dusch.
xoxo hannah


T R E V O R H A L L

helt klart min nya favorit låt, lyssna people , den är så fin! Trevor Hall med - Te amo (Acoustic).


lookbook x3




...




do it with style



H A N N A H



- two is better than one.



RSS 2.0