Och långt bakom ditt öga svinner nattens drömmar

hej amigos. dagen har spenderats med min emmis i det regniga vädret. vi tog en fika och efter det begav vi oss mot frisören eftersom hon skulle färga håret. blev så fint så. blev sugen själv faktiskt att färga eftersom jag hatar mitt hår just nu. får se hur det blir. blir troligtvis en ljusare ton den här gången. men ska snart äta och sedan ut på en skön pw om vädret lägger sig. uppdaterar er lite senare med andra ord.

Angelica Blick levererar ju som vanligt


It’s a new dawn, it’s a new day, it’s a new life for me.


Känns ju som att någon har dött här på sidan...Men guess what? jag är tillbaka på banan igen. Så länge jag orkar vill säga. Skulle gärna ta en tur ner till fina kroatien igen om jag fick. Bilade ju ner med familjen för bara några veckor sedan. Det var både långtråkigt som fan och spännande på samma gång. Varit i Danmark, Tyskland, Österrike, Italien och Slovenien. Övernattat på alla möjliga hotell, läskiga som fina och ätit världens goaste frukostar. Blev ett äventyr kan man säga. Men det är skönt att vara där man hör hemma nu även om man saknar allt ganska så mycket. Speciellt värmen, maten och utekvällarna. Iallafall, nu ska jag hoppa ner i sängen och drömma mig bort. Nattis.

I LIKE YOUR STYLE DUDE

Inspirations bilder från lookbook.nu. gillar den vita skinnvästen mucho.

I think I lost my way somehow, and now I know they way to go

Här har vi två av mina favoriter just nu. Torrschampo från Åhlens och hårolja från h&m. 

And we'll hate what we've lost but we'll love what we find

Så, måndag. Ny vecka, nya möjligheter och allt det dära. Just nu ligger jag i soffan och degar framför vampire diaries. Kan ju inte bli bättre. På fredag drar jag mig mot värmen tilsammans med familjen också. Kroatien here I come. Längtar som bara den. Måste redan nu börja tänka ut vad jag ska ta med mig. Tar ju sin tid om man säger så. Men nu ska jag ut i det  fina vädret och sedan ta en tur med cykeln till Ingelsta. Bjuder på en bild på camilla och mig. Adios amigos.
 

02072012

grymma klänningar. verkligen.  gillar den gula där nere. ni hittar dom inne på nastygal.

And oh, I'm feeling fine, we've made it to the coastline

pic: unknown. dör lite inombords. dessa snygga träningsskor skulle mer än gärna få flytta in hemma hos mig redan imorgon. vet att du läser min blogg mammi. såå. du kan ju alltid tänka på saken. hihi.

++


Reality is wrong, dreams are for real

Hej mina fellow readers. Ligger i soffan här hemma och tar det lugnt. Det är så himla mysigt att göra det ibland, när man inte har någonting som stressar en. Har bara en liten lista med saker som jag ska göra. Men inte sådär så att man inte vet var man ska få tiden eller orken ifrån som det har känts för mig de senaste veckorna. Känns så sköönt. Drar också till värmen om bara några dagar, lycklig. Nu blir det filmtime tillsammans med godisskålen, bye.

RSS 2.0