I convinced myself that I'm brave enough

idag har vädret varit konstigt som vanligt och inte kunnat bestämma sig om det ska vara soligt eller molnigt, så det har mest blivit en innedag för mig. ska antagligen ut och springa ett varv runt strömmen senare, måste komma ut och rensa tankarna lite och bara glömma bort hela världen för en sekund. imorgon är det sista dagen innan skolan börjar igen. känns tufft. speciellt att behöva sätta på det där jävla alarmet på mobilen bara för att kunna komma upp på morgonen. aja, man måste ju komma igång lite nu. hejdå.

you can't choose what stays and what fades away

militärjackan där uppe i högra hörnet får jätte gärna flytta in i min garderob. apsnygg.

we must die a few times before we can live

Det finns inget bättre än att vakna, inse att man är ensam hemma, sätta på musik högt som fan och äta fil med flingor och varmoboy på sängen. Lyckades dessutom vakna strax innan tio, självmant! Vuxenpoints till mig.

Jag tror du söker efter mer än du ser

här har ni mina favorit produkter. torrschampot är ett måste.

The problems that have come haven't yet torn us down

Mitt trötta huvud verkar aldrig vilja släppa..inte sådär jätte kul kanske. Idag tänkte jag iallafall ha en såndär dag då jag gör precis ingenting alls, inga måsten, inga krav, ingenting. Ska bara lyssna på min musik. Underbart.

You want me down on earth, but I'm up in space

 

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

God morgon solstrålar! har vaknat upp, ätit frukost, och myst lite framför en film. Igår spenderade jag dagen hemma hos min mormor, där det bjöds på god mat och hårfärgning. Sedan blev det att ta bussen upp till stan där den svenska björnstammen spelade. Helt ok om du frågar mig. Ikväll blir det festligheter tillsammans med tjejerna och middag med familjen. Så jag klagar minsann inte. Men nu ska jag kolla vidare på lost och sedan ta en dusch. Bye så länge.

RSS 2.0