26062012


Vill ni ha mod så kan jag visa nått ni aldrig kommer förstå

pic: unknown. denna fina skapelse har nyligen fått flytta in i min bikinisamling. har den i bohem också. kommer från H&M.

Let's dance to joy division


Little darling, the smiles returning to the faces


fick ett sånt jäkla lyckorus ryck nyss utan någon direkt anledning.. kan vara för att sommarlovet närmar sig allt mer för varje dag eller för att jag har så underbara och fantastiska vänner. älskar verkligen såna här stunder, då man kan sitta och le som en idiot för ingenting. ville mest bara dela med mig utav det. nu ska jag se vidare på en kass film och sedan ta en lång jävla date med min älskade matematikbok, sweetdreams. hejdå.

12062012

skor /topshop - långkjol /gina tricot - linne /monki - fjäderhalsband /unknown
summer time

We rise into the sky, to a place where I see everythingYou can't choose what stays and what fades away


Vill bara tipsa er om denna lilla skapelse. Concealern kommer ifrån make up store, en riktig morgon räddare kan jag lova.

Känner en känsla någonstans, din kropp den rubbar min balans


Just nu har jag håltimma i skolan, hade ingen gymnastik på morgonen. Livet äger ju lite extra faktiskt. Senare blir det att plugga matematik och fysik för fulla muggar hela kvällen. Annars vill jag bara säga att jag drar till kroatien om lite mindre än en månad, fick reda på det igår, så otroligt glad. Längtar som en tok  redan. Men nu ska jag gå och äta äcklig korv i matsalen med mina classmates, hare fint.

Du kommer fatta när jag vänder med ett kliv, att jag var den som var full av liv

åh. vilken fin låt.

10062012


Please say honestly you won't give up on me

om lite mindre än en vecka är det sommarlov, överlycklig, behöver all ledighet jag kan få nu. annars har jag haft en riktig myshelg som bjudit på god mat och festligheter. spenderade gårdagen hemma först för att äta, blev lite väl mycket kanske. har fortfarande matkoma. sedan åkte jag vidare ut till jursla och spenderade kvällen där tillsammans med skönt folk. det hela slutade med en övernattning hos min fina emma. men nu ska jag äta lite grillat ifrån igår. ni får ha det bra, bye.

The problems that have come haven't yet torn us down


Everyday feels like it's the last with you

hej mina fina läsare. det är plugg som står på dagens schema, orkar verkligen inte. helgen har bjudit på allt och lite till. bjöds på festligheter redan på fredagen och på lördagen. dock är jag sådär extremt trött idag, men det var det helt klart värt. hoppas på att få äta lite snart eftersom magen bokstavligen skriker efter mat, skulle göra allt för en cheese just nu. men man kan ju inte få allt här i livet. tyvärr. ni får ha det fint allesammans, bye.

RSS 2.0