Let's dance to joy division


I LIKE YOUR STYLE26042012.


Lost between two worlds of right and wrong


Fick sån extrem lust att baka muffins förut, så jag kavlade upp ärmarna och ställde mig i köket som den kvinna jag är. Behöver bara säga en sak, perfektion. Känner att det är där jag hör hemma just nu, bland alla godsaker och sötsaker. Men inte nog med det, blir att äta thaimat ikväll också. Haha alltså ni förstår inte min lycka när det kommer till god mat. Blir som ett litet barn på julaftonsmorgon. Annars sitter jag för mig själv på undervåningen just nu, tyst som bara den här, precis som ett sånt där läskigt spökhus ni vet. Försöker plugga både spanska och matematik på samma gång, tyvärr går det inte lika bra som jag tänkt mig. Mitt huvud är så otroligt trött och segt efter en dag i skolan med svenska nationella, kemi och fysik lektion på det. Men nu ska jag plugga vidare och sedan ta en varm dusch. Ni får hare fint alla.

25042012.She Dances with the Stars

har en sådan där konstig, underlig men samtidigt  underbar känsla som inte vill försvinna.


You will forget about me when I'm on that plane


Heey mates, äntligen är veckan slut och äntligen är det fredag. Så jag har längtat. Ska snart gå in i duschen och sedan fixa mig lite, för ikväll bjuds det på tre rätters hemma hos fina josefin med camilla och amanda. Kommer säkert bli lika gott och mysigt som vanligt. Så vi får hörsa senare.

Lies are beautiful, the truth hurts.

pudret kommer ifrån make up store, tycker det är ganska så bra faktiskt. dock ganska så dyrt.

HERE COMES THE SUN
I would like to reach out my hand

jag vill försvinna. försvinna bort ifrån verkligheten bara en liten stund, bara några sekunder.

You can blow what's left of my right mind


Hejsan mina finisar. Min dag har varit fin, har faktiskt överlevt en hel dag utan att köpa en enda vaniljbulle i skolans cafe. Känner mig sådär extra duktig, dock har jag haft ett otroligt trött huvud efter mig hela dagen istället. Men man kan ju inte få allt här i världen. Nu ska jag fortsätta att plugga svenska, relations tal imorgon. Önska mig lycka till allesammans, bye.

17042012.


I WANT YOUR STYLE.I should've given you a reason to stay


Kan av någon konstig, underlig anledning inte sluta le. Vet inte varför, det kan vara för att det är aprillov. Eller för att livet känns ganska så fint just nu? vill i alla fall inte att den här känslan ska ta slut, men jag vet att den snart kommer vara borta. Som vanligt antar jag. Anyway, nu ska jag försöka att vara lite social mot mina gäster. Bjuds på tårta och allt, weho. Ni får ha det bra fina ni.

08042012We will party all night


Du kan inte få hjärtat att känna något det inte känner


himla bra bok det där. livet är ganska så underbart nu, är glad. mitt lov börjar idag, längtat som bara den. för tillfället sitter jag iallafall med camilla i rummet, musiken är på högsta, vi lever. emma kanske kommer över senare också för lite mys. imorgon vankas det festligheter med härligt folk då det blir födelsedagsfirande för en, hoppas på det bästa. aja nu blir de kladdkaka, chao amigos.
''Never take me for granted, I am gone from you faster than you think.''

you can't choose what stays and what fades awayDet gör inte ont, sålänge du är med migen söndagsmorgon i april


morning allihopa. uppe med tuppen idag, vaknade redan runt nio. wey. helgen har bjudit på lite smått och gott, finmiddag hemma hos amanda, modeshow i värmekyrkan och fylleinnebandy. en helt okej helg måste jag säga, men nu måste det pluggas fysik för fulla muggar. kanske drar en tripp till ingelsta också, behov utav nya kläder att fylla garderoben med. annars vill jag bara säga att jag saknar min soulmate sådär dunder mycket just nu, tänkte bjuda ut henne på date i veckan. hoppas hon svarar ja.

they say what goes up must come downRSS 2.0