bara du i mina tankar

hallå där godingar !
äntligen är helgen här , såå jag har längtat . Hoppas att ni har det bäst , för det har jag för tillfällett . Dagen har bara flytit på och varit almänt bra,  och det ovanliga leendet dyker upp på läpparna även idag, vet inte vad som tagit åt mig hihi. Efter skolan drog jag en runda på stan med syster min. Fick mina money  så passade allt på att köpa en jädrans fin tröja från cubus, bild kommer troligtvis upp lite senare och ett par välbehövda hörlurar . Såg även att jag hade mitt besöks rekord idag , så himla glad jag blir. Fattar inte hur bara ? men keep it going people ! Humöret är alltså på sin topp och snart ska jag iväg till en speciell person. Ska snart äta lite av pappas fredags mat , alltid något speciellt på fredagar haha är hungrig som en varg ju..Men ni får ha det så bra nu och njuta av fredagen ,xoxo.
fina låt , fina matthew perryman jones ! dagens sound får bli , only you !


V I L A , G I N A T R I C O T, S C O R E T T / A C N E, M O N K I !
- simple the best, give it to me ..



you on my mind

wzuuuup people  !
 hoppas ni har det fint . Idag är humöret på topp , sitter och små ler här hemma för mig själv  med en kopp varm choklad.  Länge sedan jag kände så här faktiskt,  finns lite olika skäl till denna lycka, dels för att jag hade en välbehövd sovmorgon idag , jag har också underbart fina vänner som ställer upp för mig och alltid finns där,  livet är bara almänt bra just nu. Behöver inte vara svårare än så, hihi. Efter skolan tog jag en lång promenix med saknade camilla, det var riktigt skönt . Vi pratade som vanligt om himmel och jord , så det var mysigt . För tillfället sitter jag och pluggar spanska i väntan på att idol ska börja nu efter den långa pausen, hoppas att rätt killar går vidare nu bara ! Men ni får ha en forsatt bra onsdag ,  talk to you soon.
 xoxo hannah


...



lookbook x2



F R E E


- I want to be free, be free from all worries and doubts in life..




tjena bloggisen hannah här . Bjussar på en old one, dagens sköna sound får bli Johnossi - summerbreeze !


want so badly


- åh älskart, favorit i repris, så otroligt fint .
Jag vill så gärna tatuera in en sån här fin sak som en fjäder, en flygande fågel eller en betydelsefull text..vill inte alls vänta längre. Vet redan nu vad jag ska göra direkt på min efterlängtade 18 års dag vare sig ni vill eller inte mor och far så ska det bli av. Kan ju alltid skaffa mig en fake , men inte samma sak tycker jag även om det kan vara lika fint. Hihi!

nej men annars wzuuuup !
 tänkte att jag kör på ett mindre inlägg idag bara för att försäkra er om att jag faktiskt lever! dagen har varit helt okej , skolan flyter på som vanligt antar jag. Somnade i soffan direkt när jag kom hem, så trött var jag efter dagen hiho.  Just nu sitter jag flitigt i mitt rum och pluggar spanska som jag imorgon ska förhöras på , yeey ! Diggar även johnossi som spelas för fullt i mina högtalare, dom är awesome dessutom .Tar mig snart en härlig dusch och pysslar om mig själv med lite hårinpackning och sånna dära tjej stuffs ni vet. Sedan blir det att tagga bästa idol som förgyller min dag!  Imorn börjar jag sent så blir en skön sovmorgon.  Ha det så bra babes, talk to you soon. xoxo


lookbook x3



B I R D Y ♫


 love it !
  


the picture speek for itself


K A N D E E S H O P


K A N  D E E  S H O P
- ovanför ser ni kläder från en awesome hemsida,  ni måste gå in och kika på den. Helt sjukt så många snygga klädesplagg dom säljer! 



lite misslyckad bild blev det allt men det bjussar jag på,  dagens sound får bli James Vincent Mcmorrow  med fina låten  - This old dark machine !


I N S P O



nobody is like you

hejsan bloggisen, Bloggningen är inte alls på sin topp just nu, och jag ber om ursäkt för det!
fuu Hannah..och jag som säger att jag blivit bättre på det här med bloggandet. Men det tar jag snart igen , Ska bli bättre den kommande veckan, i promise!Bara det att jag har lite andra saker jag måste ordna upp först. Men jag hoppas ni alla mår fint och att ni har haft en festlig helg som bjudit på mycket roliga saker? för det har minsan min gjort i högsta grad! Har varit nästan lite överallt om jag ska vara ärlig, i fredags var jag med min saknade vän camilla , och vi hade det riktigt kul! Var även ute dagen därpå,  röjde runt lite i stan med mina vänner julia och emma och vi gjorde gatorna osäkra under kulturkvällen , hihi älskar dom två busarna. Har träffat massor med nytt härligt folk och haft det almänt bra, mer behöver jag inte säga nu. Ska snart rå plugga kemi, som jag har längtat lixom.. haha skämt och sido. Taggar även till idol som börjar 20.00 , kan det bli bättre ? känner att jag behöver komma på bättre humör just nu. Inte långt kvar till månadspeng kom jag på nu, hehe shopping ! (a)  
Men ni får ha det så jätte bra nu så hörs vi ,hejs ! 
xoxo
 
How do you say goodbye to someone you love.. all min kärlek till dig gammelmormor, vi tänker på dig r.i.p 09-26-011



lookbook x4



B L I K


† angelica blick


two is better than one


- love me for who I am and not for what I look like..
så här ser jag ut för tillfället , dagens så att säga . Blev även en slarvig knut idag med. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova som aldrig förr, ha det bäst nu . Hope you like it ! xoxo


follow your heart

Hejsan hallå people!
Bad uppdate jag vet, men nu är det allt igång för fulla muggar. Är det bara jag som faktiskt diggar och tycker den här årstiden är rätt så gosig ändå? hösten..det är mysigt med kyla ju ,jag menar det är lagom varmt och lagom kallt. Man får dessutom trippa runt med stora mysiga halsdukar runt halsen så jag klagar inte alls!  Men nog om det, måste säga att dagarna flyter på helt okej nu faktiskt , enstaka saker jag vill ändra på men jag får stå ut. Aja snart är det iallafall en efterlängtad helg igen, och det är awesome. Har dock inga direkta planer inför helgen men längtar jävla mycket ändå. Har tänkt över det här med att göra lite mera reklam för min blogg nu ,så kanske ger det ett försök. Men vi får se,  bara kanske som sagt. Men nu kallar duschen på mig , love hihi ! xoxo


the picture speek for itself




lookbook x2




19.16


just nu myser jag i mitt älskade rum med volymen på högsta ! så här ser jag ut för tillfället, lite slarvig knut och gos linne. Måste snart ta tag i mitt liv och börja plugga för att sedan tagga hemma gjord pizza och idooool ! hihi, hoppas ni mår bäst och så, tänkte att jag gör ett mindre inlägg idag. Love, xoxo hannah




Poncho- h&m, jeans-h&m, linne-chicy.se, skor-skopunkten, clutch-vivistyle.se, nagellack-topshop/h&m.


B L I C K


angelica blick.


the picture speek for itself



20.30


Melissa Horn, vackra varelse.  Lyssna och njut nu people !


lookbook x4


if you were my


chillin in my bed, dock är håret inte alls så där mörkt som på bilden. Så låt er inte luras ! Dagens sound får allt bli duktiga Moa Lignell - When I Held Ya . Hon får helt klart min röst i idol!



wzuuup alla !
Kanske ska berätta lite vad som händer i livet för tillfället, tycker faktsikt att jag på senaste tid börjat bli riktigt bra på att uppdatera på bloggen. Bra hannah, nu ska minsan inte mina vänner klaga längre.  Bara att forsätta i de här spåren så kommer det ju gå finfint!  Hehe. Har faktiskt funderat lite över om jag typ ska göra lite mer reklam om bloggen så att folk faktiskt läser den? hah fast jag vet faktiskt inte.. känns ändå inte som att så många kommer läsa den.. aja vi får se hur det blir med det. Nej men annars vad händer ?  Helgen börjar gå mot sitt slut och det suger, känner att jag vill ha massvis med ledighet just nu. Söndagar är ju så trista , har  inte gjort någon speciellt idag . Städat rummet har jag ju faktiskt orkat göra duktig som jag är ,och  det är ju så himla roligt också...

Annars har jag bara duschat och myst ner i sängen tilsammans med en bra film. Gårdagen bjöd på lite allt möjligt. Jag käkade på restaurang med mina fina vänner emma och julia ,det var mysigt och maten var dessutom  riktigt god ! Vi gick senare vidare till en och hade det trevligt, underhållande var det ju i vilket fall. Jag åkte sedan vidare hem med bussen till mig och slagga nästan på direkten. Måste nog ta upp min älskade matte bok snart för lite intensivt plugg, yes hoppas du läser min blogg Kjell. Nu blev det här ett otroligt långt och tråkigt inlägg , men det får ni stå ut med. Nu taggar vi utflyckt i naturen NA1B ! För det är vad morgondagen kommer att bjuda på.  Men nu får ni ha det bäst så hörs vi hiho hejs!
xoxo



black and white



I M F A N C Y


känns som att det är ganska uppenbart nu att jag rå diggar hennes stil !


only you


dagens fina sound , Melissa Horn - Jag saknar dig mindre och mindre


Innan jag kände dig

Hallå där fina läsare! Idag fick man minsann ingen längre helg sovmorgon inte..då min så kallade kompis emma ringer och väcker mig. Den jäveln. Men jag älskar henne  lika mycket endå! hihi.  Ska föresten till henne lite senare och mysa till det riktigt ordentligt denna härliga lördag, troligtvis med en bra film och lite godsaker. Om det nu inte blir ändrade planer vill säga. Humöret är annars på topp även idag , och det är ju awesome bara det . Ska upp och käka lite krubb snart , uppdaterar er senare. Så ha det bra !
Har dock ingen blogg vänlig bild att bjuda på just nu men det kommer upp senare.
xoxo hannah


something new


Här har ni dom, mina fem nyaste inköp från veckan . hihi love it !

I walk in the sunshine




the picture speek for itself




Dagens sound , S. Carey - In The Stream - All We Grow


give me the freedom..



lookbook x4



N E C K C L O T H


ååh är helt kär i den här . jag älskar stora halsdukar och har letat länge efter just den här. Denna mysiga sak får mer en gärna pryda min hals i höst !Den tillsammans med min skinnjacka, perfekt. Den kommer alltså med andra ord antagligen bli min inom kort tid, hehe happy moment typ. Hoppas den finns i butik då.. Halsduken kommer iallafall ifrån Monki och blir din för ynka 150 kronor, den finns även i flera fina höst färger.



R E A L

har fått ett par frågor om jag har lösnaglar på mig.. och nej det har jag faktiskt inte , det är mina egna !



feels like yesterday

wazuuuuup alla finisar ! Idag är jag himla glad och humöret är dessutom på topp, har dock ingen aning om varför.  Hihi. Älskar sånna här dagar då livet känns en gnutta bättre. Förkylningen är även snart som borta , har lite hals ont bara men det överlever man ! Tänkte att jag inte skulle över rösa er med massa tråkigt prat om min dag. Men jag hoppas att ni iallafall har det bäst, tänkte försöka att få ihop några inlägg nu så att ni har något att cheka in ! Bjuder även på en ego pic! see yaaaa .
xoxo



lookbook x3





love will save your soul


- I wish you were my prince. As one day will save me from loneliness...

S H I N E


- shine
like a star in the darkness.

today's savior


Ben & Jerry får stå för dagens bild. Drog i mig en sådan goding förut, dock inte hela .Den fick iallafall mig på bättre humör.
Bästa glassen ever


hope you see me one day

Hallå där godingar ! Eftersom gårdagens bloggning var som den var så levererar jag för fulla muggar här och nu. Ska försöka att uppdatera er så mycket jag bara kan i forsättningen. Dagen har då inte  bjudit på roligheter. Började dagen med matteprov och slutade med samhälls inlämning, blää. Annars var väl skoldagen helt okej , skapligt seg dag om inte annat.

Men nu tar vi ett stort break från allt skol prat tycker jag ! Imorgon väntas en efterlängtad fika på stan , då jag ska möta upp min bebis emma och mysa lite. Så något har jag allt att se fram imot. Ska snart ta en härlig dusch och räkna ner till idooool, awesome.  Men jag hoppas ni får en forsatt bra tisdag , så hörs vi troligtvis imorgon eller senare. Ha det fint people !
xoxo hannah

Dagens sköna sound, James Vincent McMorrow - Higher Love


the picture speek for itself




lookbook x2


S I M P L E


kort halsband i silver med små blommiga detaljer, underbart och så enkelt. Är riktigt sugen på att slå till och köpa det ! Brukar vanligtvis inte alls beställa saker från nätet, men det kanske är dags nu känner jag. Halsbandet kommer ifrån madlady.se och går på cirka 150 kronor och det är ju inte allt för dyrt. Hihi!


I M F A N C Y



fucking bad update

Hejsan gullisar ! Förlåt mig för den ur usla uppdateringen den här veckan, jag har lagt nästan all min tid på pluggandet och andra jobbiga saker som kommit upp . Har helt enkelt inte haft tillräckligt med tid , och det suger ju ! Vet faktiskt inte om jag ska älska eller hata mitt liv just nu , jag mår fortfarande ganska dåligt eftersom förkylningen inte lyckas försvinna även om jag tagit det hur lugnt som helst .

 Har även råkat att radera massa bilder i arkivet på bloggen..så nu vet ni varför dom inte synns eftersom dom är puts väck. Yeey älskar livet , känns som jag har turen med mig som vanligt ! Haha.. Får allt ta mig tid att fixa till det. Annars satt det jävla fint med helg ,  så efter denna enorma hög av läxor tar jag nog ett långt och välbehövd bad . Drar kanske också ut på en skön pw.  Annars får ni ha det bäst , så  hörs vi . Love !
 xoxo


something new


För tillfället skulle jag kunna döda för den här blusen , så sjukt snygg baksida ! Dock skulle det svida lite i min plånbok, men jag kan ju alltid drömma buhu.. skapelsen kommer från vivistyle.se och blir din för 499 kronor !


lookbook x2



the picture speek for itself





Hallå där bästa ni , sjuklingen här som talar ! Jag som många andra har en välbehövd studiedag idag , så vad gör man inte en vacker dag som denna om inte ligger sjuk och nergosad i sin säng. Men jo vars , livet äger ju ! Nu hoppas jag bara på att bli frisk på ett kick så att livet kan forsätta som vanligt . Just nu kollar jag på en mysig film och dricker varm oboy, försöker tänka ut lite hur jag ska se ut imorgon eftersom jag nyligen fick reda på att det är skolfoto i skolan..fy vad jag hatar't ! Har aldrig lyckats blivit speciellt bra på bild så lär väl inte lyckas nu heller, yeey wish me luck . Men nog om det , nu ska jag laga mig en god middag och ta ett varmt bad . Krya på er ni andra som med är sjuklingar ! Kommer uppdatera lite smått under dagen, ha det fint people !
xoxo

Dagens fina låt får allt bli , Birdy - People Help The People


All day ,all night

wazzuuup ! Jo men visst skoldagen var helt okej, dock har jag ,samt halva min klass om inte mer slängt på oss en förkylning , så jag mår ganska piss just nu. Har inte så mycket ork i kroppen om man säger så . Efter skolan gick jag ner till stan med en classmate och hade det riktigt trevligt, vi käkade lite på paus och jag  köpte en blus inne på h&m  för 99 kronor.

Annars sitter jag för tillfället och sjunger på ''elektro pop'' som förmodligen kommer bli årets jobbigaste hitt! För er som kollade på idol kan garanterat inte ha missat den dansande pop ryssen , haha ! Kan inte få bort låten från mitt huvud..nae nu ska jag gå och knarka halstabletter och varm oboy i hopp om att känna mig lite bättre och friskare, yeey .  Imorgon väntar en ljuvlig sovmorgon och mera plugg. Men ni får ha det så bra godingar , så hörs vi ! xoxo


Marry me ?


 
- sexigaste killen på planeten.

Om det ända fanns såna här killar väntandes utanför dörren, snyft . Herregud..vet inte vad jag ska säga. Bara kolla på honom..gaaah helt ärligt nu tjejer samt killar , så sjukt jävla snygg han är ! sitter ju och dregglar här hemma i min ensamhet..


lookbook x4


S P A R K L E


- sometimes
we need a sparkling day..


The cure for pain

Hallå där världen , snacka om underbart väder idag . Älskar det , blir sjukt glad av sol!  Har förövrigt tillbringat min dag hos  farmor och farfar som jag inte träffat på jätte länge..måste bli bättre på det.  Där bjöds det på berg av fika, bokstavligt talat nu!  Först låg det bullar på bordet , sän kom det toska tårta , sän mera och mera. Haha och det värsta var ju att allt var så himla gott att man roffa åt sig allt för mycket även fast man var propp mätt ! Så ni kan ju gissa hur jag mår för tillfället..eller rättare sagt min mage . Hehe. Men nu är jag iallafall hemma, sitter och myser med en film och lite godis. Duschen kallar snart på mig så jag försöker avrunda nu och säger hejdå på er! ha det fint . Bjuder på en så kallad dagens bild !  
xoxo

Dagens vackra sound-Bon iver-skinny love.





come on skinny love what happened here.
Love is when
you can't stop looking at him,
even if he'll never look back...



the picture speek for itself



lookbook x3



Face mist


Ville bara tipsa er om den här godingen, det är en face mist som jag använder dagligen. Den återfuktar , doftar melon och  jag brukar använda den efter att jag sminkat mig. Dels håller sminket betydligt bättre och jag känner mig mycket fräshare. Den kommer från make up store och kostar 190 kronor !


smile as the sun you are



thanks for yesterday


Vi kör på en dagens låt, så fin - The Tallest Man on Earth - A Lion's Heart


party all night

Hejsan people !
I'am alive, så ja ni den så kallade förbrödningen..vart ska jag börja? Kan säga att gårdagen var helt sjuk men ändå så jävla grym! Man lever ju bara en gång , right ? jag har dansat, jag har skrattat och bara levt livet mer behöver jag knappt säga . Helt ärligt galnaste kvälllen på länge , jag är riktigt glad att jag mår som en kung jämnfört från vissa andra som var där.


Tyvärr har jag ingen blogg vänlig bild kanske , men jag kan säga att jag var riktigt stilig med klotter över hela mig , hade även frack-kungens autograf på magen , yeeh score! Men helgen är ännu inte över och det vankas även festligheter ikväll tillsammans med mina saknade vänner. Jag hoppas på en lyckad kväll för oss alla. Hihi,  min fina emma kommer antagligen hit lite senare och gör min dag ännu bättre . Nu får ni ha en forsatt grym lördag för det ska jag allt ha!  
xoxo



RSS 2.0