You can blow what's left of my right mind

puder ifrån isadora. love it mucho.

För man ser gårdakvarnar men man ser skiten med

hej mina fellow readers. tro det eller ej. men jag är faktiskt vid liv, jag lovar. även om man kan tro att någon har dött här på bloggen. men får väl komma med den usla ursäkten att plugget tar över mitt liv för tillfället..känns lite små trist eftersom jag inte riktigt hinner med andra saker. men snart är det hela över. bara sjutton dagar kvar, knappt det. sedan blir det sommarlov för hela slanten, längtar som en tok här hemma. nu ska jag upp på övervåningen för att leta mat, önska mig lycka till. hare fint.

30052012It's not easy facing up when your whole world is fucking black

Har så många tankar som snurrar runt där uppe. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen ibland. Får panik på matte nationella som är imorgon på morgonen, måste verkligen klara mig nu annars vet jag inte vad jag gör. Är i alla fall äntligen hemkommen ifrån en lång kvälls promenad i det fina vädret. Känner mig så hurtig. Men nu ska lägga mig ute i solen och försöka fortsätta med matematik pluggandet. Bye.

I LIKE YOUR STYLE


If it makes you happy, it can't be that bad

Idag låter jag markus krunegårds röst strömma ut ifrån högtalarna. jag mår bra. lite sådär extra bra.

To forgive someone is like giving it permission to hurt you again


När rädslan för att våga känna igen blir större än viljan att älska


Helgen har vart väldigt, upp&ner. Men samtidigt väldigt lyckad! Den har bjudit på festligheter tillsammans med mina goa vänner och solning i det fin  fina vädret. Så nu tittar fräknarna allt fram lite extra.  Även myst i stan med min soulmate emma och inhandlat lite nytt till mig själv. Men idag är det tisdag och jag är dödligt trött. Vill bara sova i timmtal och aldrig mera vakna upp igen.  Hej positiv tjej. Nej nu ska jag äta thaimat, bye.

09052012
Dealing with a heart that you didn't break


All the wrongs that you made right

månadens hittills bästa köp ifrån åhlens, batiste volume. dry shampoo in my heart säger jag bara.

Who needs a heart when a heart can be broken


Haft en helt underbar helg som bjudit på allt och lite till. Har blivit bortrövad utav mina kära vänner, käkat picknik ute i det fina vädret med jordgubbar och nutella. Blivit firad av både släckten,vänner och familjen och bara haft det allmänt bra. Har blivit så otroligt bortskämd med maten de senaste dagarna också känner jag, grillat hit och grillat dit. Men livet är bra fint just nu. Mer än så behöver jag inte säga! Nu ska jag ut på en lång pw för att rensa tankarna lite. Hare.

RSS 2.0