'cause there is nothing between us

min kväll ser inte ljus ut, biologi plugg och fysik plugg. musiken får rädda mig denna dag. chao.


så snurrar min jord igen

ska införskaffa mig massvis med färgade tröjor i vår, en ny älskling att hänga in i garderoben.we used to fight for somethingalla som vandrar är inte vilsna


Ligger nergosad i sängen och låter solstrålarna lysa in genom fönstret, underbar morgon. Hade en fin kväll igår med lite film mys hemma hos stackars camilla som opererat sig, tycker så synd om henne. Tänkte att jag snart ska upp och äta lite frukost i solen, tar dagen som den kommer. Hare!

two is better than one


Jag suger på att blogga, förlåt. Ingen som missat det tror jag. Sitter för tillfället med en samhälls uppgift. ''Min ekonomiska framtid'', lär få sitta uppe hela natten, illafall halva. Synd bara att ögonen inte håller med mig där. Men måste tyvärr forsätta att plugga nu, värt inlägg, godnatt alla.

I'm still waiting for my sun to shinedenna skapelse är äntligen min och ligger så fint i garderoben, lyklig. fick bli att ta en liknande bild ifrån nätet, det endå som egentligen skiljer dem åt är att min underdel går i vit randiga färger.

I will learn to love the skies I wander


Idag är en bra dag. Jag är glad. Laleh spelas för fullt i högtalarna i rummet, solen skiner ute och jag är ledig. Som pricken över i:et har jag även hunnit med en snabbis runda på Ingelsta centrum och snart blir det grillning med familjen. Toppen, finns ju inget goare. Igår tillbringade jag i allafall min fredags kväll hemma hos fina amanda tillsammans med massa skönt folk, trevligt. Hare allesammans!

If love is a question, you are the answer

hallå där min nya lilla goding. denna fick jag med mig hem idag, luktar gott och så blir man lenis.

08032012.somebody that I used to know before

Kände att jag behövde lite träningspeppning i form utav bilder, för snart är jag igång på riktigt.


In another life I would make you stay


Kom för ett tag sedan hem ifrån campus där jag pluggade lite matematik idag, känner mig duktig nu även om det mest bara blev allt annat än matte. Segaste tisdagen på länge, har heller inga nya bilder att bjuda på, så stå ut! Nej nu ska jag mysa ner i soffam och kolla på house,ha det fint.

Come & take my breath away tonight


Solen lyser in genom fönstret och jag låter den svenska björnsatamens röst strömma ut från högtalarna. Nu är jag tillbaka på banan igen, så uppdaterar er här när jag känner för det helt enkelt, tyvärr har jag inga nya bilder att bjuda på för tillfället. Kände att jag behövde en lång varm dusch efter den här dagen då jag bara slappat i rummet med en film, så tog mig tid nyss och gjorde allt vad fräscha upp sig innebär. Just nu ligger jag i allafall ute på altanen i min sköna soffa och ska snart upp och äta lite mat. Jag har haft en himla lyckad helg då jag tillbringat den med mina fina vänner på bästa sätt, hoppas ni haft det lika bra, bye.

HEEY LOOKBOOK
shining sun and salt water in my hair

vet att jag tjatar, men lite form utav värme och en mysig resa skulle sitta ganska så fint just nu.

RSS 2.0