When I was running away from myself I ran into you

dödstrött tjeja här, but what the heck. har lyckats med två gympapass idag, vilket känns väldigt skönt. har lovat mig själv att komma igång nu en gång för alla, så nu ska jag fan hålla det löftet också. annars rullar livet på ganska så bra, humöret är på sin topp och jag mår bara kalasbra.underbar feeling om du frågar mig. men nu tänkte jag krypa ner i sängen och bara somna till lite musik. 

Every autumn singes with the business of sadness

lyssnar till toner av bon iver med låten skinny love just nu, som alltid har varit en favorit. tänkte även sätta på någon mysig film snart och dricka lite oboy till det. inget märkvärdigt. ska längta lite också. längta till helgens bravader då det bjuds på bio tittande med en fin person och födelsedagsfirande med tjejerna. i'm not complaining, tack och hej. 
 

It only ends once, everything else is just progress

här är två bilder ifrån fina staden berlin som jag besökte under lovet tillsammans med la familia. det var så himla skönt att få komma bort i några dagar och bara få mysa runt, äta ute varje dag och shoppa i mängder. hittade faktiskt massvis med fina saker, så tar mer än gärna en tur dit snart igen.

RSS 2.0