Just make sure to do it


Vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit

Känner att jag blivit oerhört dålig på att blogga nu den senaste tiden. Pardon amigos, får bli bättring på den fronten. Är helt ensam hemma en lördagkväll, weho låter ju inte helt fel. Eller ska jag säga buhu? känner mig forever alone om inte annat. Har typ bara degat framför tv:n och massa kassa filmer hela kvällen med en fet jäkla godispåse vid min sida och nässprey, känns ganska så surt att förkylningen fortfarande inte släppt efter en veckas tid. Men aja, nu väntar sängen på mig.


Let's dance to joy division

Den här dagen har faktiskt varit ganska så bra när man tänker efter, har myst runt på stadens gator tillsammans med min fina vän Emma och pratat av oss lite om allt som vanligt. Älskar att prata med den tjejen, hon förstår mig allt för bra. Sedan åkte vi iallafall åt olika håll och nu sitter jag här i soffan på undervåningen och deppar över att helgens äventyr gjort mig sjuk, men som tur är fick en semla och god mat göra mig på bättre humör ikväll. Nu tänkte jag gosa mig ner i en filt och sätta på en film, talk to you soon. x

sometimes the blues is just a passing bird

want so badly! räknar redan ner, en vacker dag ska en sådan här fin skapelse få pryda min kropp.

it's all about the style now




Perhaps it is only we who do not understand


Jag är uppe med tuppen denna dag, solen skiner genom fönstret och jag mår toppen. Har haft en kanon helg tillsammans med mina kompisar som bjudit på allt och lite till, nu ska jag gå in i duschen och sedan åka med tvåan ner till min kära mormor där dagen kommer att spenderas tilsammans med syster. Uppar er mera ikväll eller imorgon skulle jag tro, bye finisar.

ikväll ska jag bli full för kärlekens skull

såhär såg min fina kväll ut igår med trevligt folk. födelsedags firande för camilla och elin. fick låna bilderna eftersom jag själv inte tog några bra! ni är allt för bra tjejer.




who needs a broken heart


Åh vilken lycka, solen skiner, hannh är happy och det är äntligen sportlov. Sitter bara och ler här hemma utan någon direkt anledning till varför, kan inte bli mycket bättre. Ska iväg till min kompis camilla om en liten stund, där det  kommer bjudas på trerätters och myspys med trevligt sällskap. Ni får ha en forsatt fin fredagskväll allesammans, för det ska allt jag! bye.
''can you imagine what life would be like without music..''

press play and smile away



sitter i husets skönare soffa och chillar framför scrubs i min feta tjocktröja ifrån bikbok, vill mest bara säga att denna vecka suger big time! men det är ju trotts allt sportlov imorgon och i helgen vankas det även festligheter med tjejerna, så jag får överleva de sista timmarna. nu ska jag laga lite mat eftersom jag hungrar ihjäl här nere, sedan måste jag plugga biologi för fulla muggar hela kvällen. Ha det awesome nu allesammans, peace.

a simple detail, and the day is saved





it's all about me and you

en alla hjärtans dag specialare bara för er fina läsare, enjoy.

Valentine's Day

denna film får avsluta min kväll. hoppas ni haft en mysig kärleksdag allihopa, för det har inte jag!

never leave lonely alone


Idag är det dagen före den så kallade kärleksdagen som vi så fint kallar det, en dag då man ska mysa till det riktigt ordentligt med dem man tycker om. En stor fördel kan ju vara om man har en pojkvän också, men den turen lyckas minsann inte jag ha för tillfället. Så jag får allt tillbringa morgondagen alone tillsammans med mina kompisar ben & jerry och helt enkelt nöja mig med det. Kärlek till er fina läsare, peace out.

Tell me about all the hearts you steal


snart ska jag gosa mig ner i min underbaraste säng. Hoppas att eran lördag varit awesome fina ni, själv har man varit forever alone hela kvällen. Men det överlever man om man har en choklad ask hemma, am I right girls? haha, skämt och sido. Uppdaterar er mera imorgon, tills dess - godnatt.
''wish my life was like a love story''

I LIKE YOUR STYLE





just want to travel so far from here as it goes

vill ha sommar, vill ha värme, vill gå barbent och vara ute på galna äventyr med sköna människor.


I want you here tonight.


Gårdagens kväll in pictures. Lånade bilderna utav min amigo eftersom jag själv inte tog några på grund av min kassa mobilkamera. Blev iallafall ett lyckat restaurang besök på texas med fina tjejer igår och maten var dessutim jävligt god, så värt att gå in där. I brist på annat bjuder denna dag på tv tittande framför melodifestivalen och storstädning utav rummet, kul lördag. Bye mi amigos!

Friday and I'm in love.


Har stor brist på nya bilder här på bloggen, tyvärr, men ni får stå ut lite. Nu ska jag börja fixa mig för sedan ska jag ut och äta på Texas Longhorn tillsammans med mina fina tjejer och mysa gärnet. Vi får se vad resten utav kvällen bjuder på! ni får ha en forsatt fin fredag allihopa, peace out.
''When I close my eyes I'm always somewhere with you..''

A cold winter day in February month.



Klockan har redan slagit halv nio, känns som att tiden bara rusar fram, hinner knappt med längre. Anyway, Ligger för tillfället i sängen och funderar på bättre tider, vill ha sportlov nu och sommriga tider. Blev ingen lång skoldag för mig idag, mådde ganska så dåligt imorse så tog trean hem efter matematiken. Försöker bli på bättre och gladare humör, så musikens konst får hjälpa mig ikväll. Just nu är det The Tallest Man On Earth som spelas för fullt i högtalaren. Imorgon är det iallafall fredag, med andra ord helg. Så något har man att längta till! hoppas att ni har det bra kompisar, nu ska jag upp för att äta något. Hoppas jag finner oboy där uppe, annars blir jag ledsen. Talk to you soon, bye.

Let us die young or let us live forever

älskar dessa fina inspirations bilder, hoppas att ni uppskattar dem lika mycket som jag.



Sometimes the pictures speak for themselves

Missing someone gets easier every day because even though it's one day further from the last time you saw each other, it's one day closer to the next time you will. - Peyton Sawyer

Time To Get Started

Slängde ihop lite pepp och inspo bilder förut innan pluggandet. Det är dags för mig att komma igång nu känner jag, speciellt efter alla café besök i skolans kaffeteria. Bestämt mig för att kolla upp gymkort redan nästa vecka om det går, ska nämligen bli hurtig nu som alla mina kompisar har blivit.

Är faktiskt mest inne att börja på nya friskis i ingelsta, så tänkte att jag skulle prova där och se om jag trivs och så. Beach 2012 here I come, wish me luck!

I'm still waiting for my sun to shine.


Ledsen för dålig uppdatering hörreni. Varit helt tomt på energi i mig de senaste dagarna och skolan har tagit ganska så mycket av min tid. Denna vecka har inte alls börjat fullt lika bra som de tidigare gjort, jag har känt mig otroligt omotiverad till allt, oinspirerad, oansvarig och allt annat som börjar på bokstäven o.

Jag som trodde att denna månad skulle bli hur bra som helst. Men har glömt bort hur segt det är att vakna upp till grått mörker varje morgon och hur segt det är att gå ut i denna vinterkyla. Men, tråkiga dagar har vi alla, helg är alltid lika uppskattat och jag är glad att det redan är torsdag imorgon! Nu ska jag ge mig på att plugga lite engelska och sedan äta lasagne, seeyaa finisar.

skickar en liten tanke till min kära kusin, du är bäst. krya på dig!

FLOWERED SHORTS A LA BIKBOK

vilken vacker liten skapelse bikbok har kommit ut med i butik. suktar efter dessa blommiga shorts varje gång jag går på stan. så jag lär nog införskaffa dem så snart som möjligt! tänk er en sommar dag i juli till ett par låga vita converse och en slapp tröja, perfektion. de blir dina för tre hundralappar.

I can tell by the way, you carry yourself

ben howard, spelas för det mesta i mina lurar nu. fy tusan så bra han är, helt klart en ny favorit!

Nyligen hemkommen ifrån en mysig fredags kväll hemma hos camilla, även amanda var där. Höll på att frysa ihjäl i väntan på trean trotts mina varma kläder! helvete, vad kallt det var, ursäktar mitt ordval där. Är i allafall riktigt dyng trött nu men ska bara kolla ett avsnitt paradise hotel norge innan jag slocknar för kvällen.

Tidigare på dagen träffade jag mina fina vänner emma och julia inne på espresso house, vi gick sedan en runda på stan. Alltid lika trevligt att vara i deras sällskap! Blev en godispåse rikare och två tjugolappar fattigare. Uppdaterar mera imorgon, annars, godnatt goingar.


Dancing on your own

Hejsan mates! Hoppas att ni mår toppen denna torsdag. Jag sitter och myser i soffan framför Biggest Loser Sverige och just nu i denna stund törstas det efter en bit choklad. Men tur är så har jag ingen hemma, för då lär jag nog hamna där själv en vacker dag.


Dagen har varit himla skön eftersom vi slapp två lektioner för att vi skulle på en konsert på Loui De Geer. Träffade även på min bästaste emma där, så det gjorde mig extra glader choklader. Efter skolan drog jag en sväng ner till ingelsta med syster för at kolla runt lite.

Nej nu ska jag in i duschen innan det blir allt för sent och sedan krypa ner i en underbar säng, ni får ha det så fint allesammans.

 



she does it with her style

Diggar denna människa alltså, love her style. Angelica Blick var namnet.




I have stopped dreaming about you

Sometimes a picture says more than thousand words.


RSS 2.0